Sluiten

info@endlis.be
Servicelijn: 059 70 32 89

Servicelijn: 059 70 32 89
Menu
Een waardig afscheid op zee. Daar zorgen wij voor.

Crematie is van alle tijden. Ondertussen opteert zowat 65% van de overledenen in België voor een crematie.  Een daaropvolgende asneerlating op zee biedt een waardige en aangrijpende manier om afscheid te nemen en om de nagedachtenis van de overledene te vereeuwigen.  Endlis biedt u de mogelijkheid om de assen van uw dierbare neer te laten voor de kust van Oostende of een andere kustgemeente in België.

Scroll

Kiezen voor vrijheid. Samen met familie en vrienden.

Bij een asneerlating of asverstrooiing kiest u voor vrijheid. Niet opgesloten in een urne of een genummerd vak, liever vrij in de oneindige weidsheid van zeeën en oceanen. De overledene leeft voort in de gedachten.

Als marktleider in België met meer dan 20 jaar ervaring inzake asneerlatingen op zee kan u bij Endlis terecht voor asneerlatingen op zee en binnenwateren. Met of zonder familie aan boord, in groot of klein gezelschap maar steeds met een persoonlijke dienstverlening. Diverse inscheephavens en vaargebieden zijn beschikbaar. Ook een écht zeemansgraf, waarbij het lichaam op volle zee wordt gezet, behoort tot de mogelijkheden.

De laatste reis op zee. Een memorabele groet.

Zonder twijfel heeft een afscheid op zee een memorabele en sterk symbolische waarde. Bovendien is het budgetvriendelijker in vergelijking met een traditionele begrafenis en ontheft de nabestaanden van een verplicht bezoek aan de begraafplaats of het onderhoud van de grafsteen.

Een bijzondere uitvaart voor uw dierbare. Wij begeleiden u.

Elk overlijden gaat gepaard met een moeilijke periode voor de nabestaanden. Er is verdriet, en op hetzelfde ogenblik krijgt men te maken met tal van financiële en praktische beslommeringen. Op dit ogenblik hebt u de juiste partners nodig die u kunnen helpen met de organisatie en praktische afhandeling.  Wij helpen en begeleiden u tijdens deze moeilijke fase.

Het team van Endlis bezorgt u een respectvolle en serene dienst. In een moeilijke periode begeleiden wij u en zorgen voor een bijzondere plechtigheid op zee zoals u het wenst.

Over ons

Reeds meer dan 20 jaar is Endlis de ontbetwiste marktleider wat betreft asneerlatingen op zee en op de binnenwateren.  Endlis begeleidt u en garandeert een bijzondere en respectvolle uitvaartplechtigheid in binnen en buitenland en dit volledig naar uw wens. Ons professioneel team van ceremoniemeesters, gecertificeerde kapiteins en ervaren bemanningsleden staan 7/7 tot uw dienst.  Wij zorgen voor de administratieve ondersteuning en alle noodzakelijke toelatingen.  Elke dienst wordt tot in de puntjes en met de beste zorg voorbereid en begeleid.